DETAILING

ZURE REGEN, EXTREME KOUDE, ZOUT, UITWERPSELEN, ETENSRESTEN? ZOWEL DE BINNEN- ALS BUITENKANT VAN JE WAGEN ZIET AF. ONTDEK NU ONZE DETAILING.

Laat je wagen professioneel behandelen met één van de volgende programma’s bij carwash Meeus

Zure regen, extreme warme en koude weersomstandigheden, Uv-stralen, strooizout, vogeluitwerpselen… Het oppervlak van je wagen ziet af. En niet alleen de buitenkant van je wagen heeft regelmatig een flinke poetsbeurt nodig. Ook het interieur schreeuwt om aandacht. Of wat dacht je van drankvlekken, etensresten of slechte geurtjes?

SIMONISEREN

Vertoont de lak op je wagen een matte schijn? Dit komt door de inwerking van zure regen, Uv-stralen of vogeluitwerpselen. Laat je wagen opnieuw glanzen en kies voor simoniseren. Tijdens het simoniseren behandelen we de autolak met hoogglans Polish en brengen zo een optimale beschermlaag aan voor je wagen. Ook velgen, banden, bumpers en exterieure kunststofonderdelen worden behandeld. Simoniseren kan al vanaf €140. Maak nu een afspraak.

POLIEREN

Is je wagen aangetast door teer, insectenresten of fijne krasjes? Dan is het tijd voor polieren. We reinigen en ontvetten het lakwerk manueel en werken vervolgens fijne krassen machinaal weg. Polieren kan al vanaf €225,00. Contacteer ons nu voor een afspraak.

HIGH DEFINITION WAX

Een langdurige bescherming voor je auto? Dat doe je met een High Definition Wax. Deze speciale wax beschermt je lak en geeft een oogverblindende glans voor lange tijd. Ideaal tegen strooizout, detergenten, Uv-stralen, zure regen… De prijs van een High Definition Wax kan al vanaf €170. Vraag ernaar.

INTERIEURREINIGING

Je interieur laten reinigen kan al vanaf €28,00. Onze medewerkers reinigen de ruiten en het dashboard en stofzuigen het interieur. Een complete make-over voor je interieur? Kies dan voor een dieptereiniging. Met een grondige afstoombeurt nemen we je hele interieur onder handen. Het vynil, leder, de vloerbekleding, matten en deurpanelen reinigen we met de juiste professionele producten. Zo behoren hardnekkige vlekken resoluut tot het verleden. Een dieptereiniging kan al vanaf €225. Maak nu een afspraak.

LEDERBEHANDELING

Leder is een duurzaam natuurproduct… maar ook bijzonder gevoelig voor vuil, vet en vocht. Een jaarlijks onderhoud is dus aan teraden. Breng je wagen binnen bij Carwash Meeus en we behandelen jouw lederen interieur met een voedende crème en/of ledershampoo. De prijs van een lederbehandeling is volgens offerte. Vraag ernaar.

Keramische coating

Kenolon ceramic shield is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te vodoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. DOor zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden. Het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. 

Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft KENELON CERAMIC SHIELD maandenlang optimaal aanwezig. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven !